Нема на залиха

Подлога за пресоблекување – Ceba Baby

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Достапни Бои: Сина-Хеликоптер/Авион; Сива-Хеликоптер/Авион; Бело/Сина-Брод;

Подлога за пресоблекување во повеќе бои и дезени

Димензии: 50 cm X 80 cm