Нема на залиха

Принцезата Лили TOOT TOOT Friends VTECH

1,790.00ден

Нема на залиха

Опис

• Принцезата Лили со кочија во кое има маѓично место.
• Ставете ја принцезата Лили на маѓичното место и ќе забележите промена на бојата на светлината во кочијата и ќе чуете забавни одговори и звуци.
• Вклучува 3 песни и забавни фрази.
• Лизнете ја птицата, свртете ги тркалата или затворете ја вратата на кочијата за развивање на моторните вештини.
• Компатибилна со сите играчки од линијата Toot-Toot Friends™. ( Се продаваат одделно).
• Возраст 1-5 години