На попуст!
Нема на залиха

Трактор на акумулатор

6,990.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 36+ месеци
Макс. Капацитет: 50 кг
Прилагодливо седиште (6-степени)
6 V батерија
6 V полнач
Пратен погон 6 V мотор
Термопротектор (Заштита на колата од прегревање)
Автоматска сопирачка кога стапалото се отсрани од педало за гас
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина без карциноген погоден за здравјето на децата