Нема на залиха

Диносаурус Switch And Go Velociraptor – Vtech

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

• Во неколку чекори, лесно можете да го промените Вашето возило во жив диносаурус!
• Репродуцира звучни ефекти додека притискате.
• Притиснете ги акционите копчиња за да ги активирате звучните ефекти на диносаурусот.
• Вклучена е едукативна флеш картичка.
• Димензии: 7.87 x 18.03 x 11.94 cm
Возраст 3-8 години