На залиха во главен магацин

Музичко пијано – Abero

1,990.00ден

Опис

Оставете го вашето дете да се забавува со музичкото пијано со патка . Оваа едукативна игра која ќе им помогне на децата да ја зголемат својата љубов кон музиката. Совршен подарок за најмалите кој сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава.