Нема на залиха

Тополино игрална со топчиња

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Тополино игрална со топчиња

• Игрална за најмалите дечиња со која вашете дете ќе се забавува, а вие истовремено ќе знаете дека е безбедно.
• Можете да ја користите во вашиот дом, надвор во дворот или на плажа за време на вашиот годишен одмор или викенд.
• Во пакетот се вклучени и 50 разнобојни топчиња.
• Помага при побрзо распознавање на боите.
• Ја зголемува активноста на детето.
• Димензии на производот: 100x60x37cm.
• Димензии на пакувањето: 53x38x8cm.