На залиха во главен магацин

Подлога за Игра Сива Oasis – Moni

2,890.00ден

SKU: 3286 / 066JL628-1D Категории ,

Опис

Производот е наменет за деца 6м+.
Активна гимнастика со 3 позиции за игра: на грб, на меше и со седење, со неколку висечки играчки.
Гимнастиката е изработена од нетоксични материјали, безопасни за здравјето на детето.
Може да се затвори од четирите страни.
Со активната гимнастика се стимулира развојот на детскиот интелект, моториката на рацете и нозете и распознавањето на различни форми и бои.
Материјал: 100% полиестер
115x98x50 см
66x10x50.5 см