Нема на залиха

Креветче Next to me pearl – Chicco

13,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Ви овозможува бебето да спие во вашата соба првите шест месеци. Креветчето со помош на каиш се прикачува на креветот на родителите. Со заоблена форма. Меки обложени страни за екстра удобност. Вклучен душек. Навлаката се вади и може да се пере. Висината на лежечкиот дел се прилагодува помеѓу 35см и 52см. Може да се навали на двата краја поединечно, користејќи ги 6 позиции во висина. Лесно може да се пренесува користејќи ги 2 тркала со кочници. Одговара на повеќе видови на кревети. Лесно да се прикачи или откачи од креветот на родителите. Едноставно за монтирање и користење. Вклучена е торба за транспорт и складирање. Димензија на креветчето 94 х 69 см и висина 66 до 81 см.