На залиха во главен магацин

Балдахин Беж – Три Другара

1,490.00ден

Опис

Балдахин за креветче или лулка за бебе
Состав 100% памук, мреќа 100% PES
Димензија 400 х 150 см
Покрај својата декоративна функција, користи и за заштита од инсекти
Контрола на квалитетот ја извршува институтот CIS во Белград
НАПОМЕНА: Носачот на балдахинот се купува одвоено

Може да ви се допаѓа и…