Нема на залиха

Прожектор Музички Виножито Коцка 0м+ – Chicco

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Достапни бои: Сина и Розе боја

Прожектор што овозможува до 96 различни проекции
– 4 светлосни ефекти
– 8 бои
– 3 видови на проекција
Музика од Росини и звици од природата
20 минути светло и музика
Исто така може да се користи како ноќна ламба