Нема на залиха

Сет стаза пав патрол – Тополино

1,050.00ден

Нема на залиха

Опис

• Стазата нуди целосна забава на вашето дете и подготување пред големата трка, пренесена во вашиот дом.
• Стазата се отвра и може да се носи како куферче.
• Играчката има две кученца пав патрол со нивните автомобили.
• Димензии на производот: 43 x 27 x 7 cm.
• Димензии на пакувањето: 41 x 19 x 28cm.