Нема на залиха

Замокот на Убавицата – Тополино

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Магичниот замок од дворецот на Убавицата. Во пакувањето се вклучени и мебелот од замокот, кој вие сами можете да си го разместувате и уредувате. Уредот ко е поврзан со замокот, вклучува LED сијалички и свири пријатна мелодија. Тоа работи на 2x 1,5V AA батерии, кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето: 39х56х9,5 cm