Нема на залиха

Креветче со 2 нивоа Star Pink Moni

3,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Креветче со 2 нивоа Star Pink Moni

Креветче за спиење и играње на две нивоа Star Duo
Максимална безбедност, погодно за спиење;
Максимална висина и тежина за употреба: 90 см / 15 кг.
Горното ниво е погодно за деца од 0 до 3-4 месеци или додека не започнат да седат сами;
Голем страничен прозорец за набудување на децата;
Страничен влез со патент – Вашето бебе може да влезе и да излезе од креветчето со ползење;
Погодно за подолги и почести патувања, за играње и спиење;
Комплетот вклучува:
– Торба за носење
– Подлога со дебелина 1,5 цм
7,9 кг
120х60х75 цм
21х22х79 цм