На попуст!
На залиха

Прожектор Музички Next 2 Stars Pink 0м+ – Chicco

2,040.00ден

SKU: 764710000 Категории: , ,

Опис

Иновативен прожектор со специјална, практична и безбедна кука за закачување на траспортно креветче.
– Проекција со автоматско сменување на бојата.
– 3 различни светлосни ефекти: ноќна проекција, нежна проекција и ноќно светло.
– Сензор за звук: ги активира светлото и музиката кога вашето дете ќе заплаче.
– 30 минути музика и проекција.
– Играчката може да се вади и да се пере.
– Кука намемета за закачување на транспортни креветчиња со ширина до 38мм