На залиха во главен магацин

Прожектор музички мече розе – Chicco

2,890.00ден

SKU: 801510000 Категории: , ,

Опис

Мека играчка прожектор со спектакуларни светлечки ефекти и релаксирачки мелодии:
– 100% мека играчка перфектна за гушкање, со меки пластични додатоци
– Проекција со автоматско менување на боите
– 30 минути на класична, џез, рок музика, модерни звуци на новата ера и звуци на природата
– Класична музика на Бах и Бетовен
– Љиљаково копче за селектирање на Вашата омилена мелодија
– Може да се пере машински