На попуст!
Нема на залиха

Масичка За Игра Grow And Learn – Chicco

2,950.00ден

Нема на залиха

Опис

Повеќе од 60 зборови, фрази, песни, смешни звуци и мануелни активности
LED светла во боја
Сортер со 6 форми
Може да учи:
* Броеви
* Зеленчук
* Бои
* Музички инструменти

Единствена двојазична маса со многу електронски и мануелни активности, со многу предмети што се вадат, кои ќе ја стимулираат креативната игра. Вашето дете ќе ги научи првите зборови и ќе се забавува со смешни звуци и мелодии, поврзани со најчестите хобија: готвење, градинарство, уметност и музика.
Благодарение на многуте предмети што се вадат, вашето дете ќе може активно да игра улоги и да ги имитира родителите.
Учењето јазици ќе биде позабавно!

4 хобија кои го охрабруваат играњето улоги

КУЈНА
* 3 Додатоци кои што се вадат: сол, пипер и масло
* Копче што се врти
* Мелодии и типични звуци од кујна

УМЕТНОСТ
* Магична табла каде што детето ќе може да пишува и црта со пенкалото

ГРАДИНАРСТВО
* 2 додатоци што се вадат: морков и домат
* имиња на зеленчукот
* мелодии

МУЗИКА
* книга со 4 страни кои прикажуваат 4 музички инструменти
* пијано со 3 копчиња
* LED светла
* забавни мелодии