На залиха во главен магацин

Сортер Гаража – Bkids

1,190.00ден

SKU: 317020 Категорија:

Опис

Гаражата со три автомобили за најмалите е опремена со три различни клучеви што ги отвораат индивидуалните врати на гаражата.
Повеќебојните форми се вклопуваат во индивидуалните отвори на покривот на гаражата.
Играчка што ќе го забавува Вашето дете долго време и истовремено можете да ја користите за забавно учење на бои и форми.
Играчките може да се чуваат во внатрешноста на гаражата, со помош на практичната рачка лесна е и за носење.