На залиха во главен магацин

Подлога за игра HopScotch – Chicco

2,990.00ден

Опис

Модерна верзија на класичната детска игра скоканка.
2 начини на играње, музички и фитнес мод.
Електронска подлога со светла и звуци и игри со зголемување на комплексноста.
Ги развива моторните вештини и прецизноста.

Подлога за игра, која е нова верзија на традиционалната игра. Со два начини на игра: фрли паричка за да играш; фрли ги коцките во фитнес мод за да ја комплетираш вежбата. Шарените светла ви покажуваат каде да скокнете, звуци и различни игри, подлогата за скокање ви овозможува да се забавувате додека вежбате! Ги развива моторните вештини и прецизноста. Наменета за деца од 2-5 години.