Нема на залиха

Паметна табла за пишување и цртање со светлечки проѕирен екран

890.00ден

Нема на залиха

Категорија

Опис

Паметна табла за пишување и цртање со светлечки проѕирен екран, која ќе ја поттикне креативноста кај детето и ќе му го окупира вниманието. Нема повеќе истурање вода и хаос од боите на водените и темперни боици. Расфрлани хартии и неуредна соба… едноставно направете мала пауза од целиот тој хаос и подарете им нешто ново на Вашите дечиња

Карактеристики:
✔️8 различни бои и ефекти,
✔️ Цртање, креација и боење,
✔️ Бришење со само еден потег,
✔️ Матрици за креација,
✔️ Кристален дисплеј лесен за одржување.

СЕТОТ СОДРЖИ:
✔️ 4 двојни странични пенкала,
✔️ Забавен водич,
✔️ 42 матрици,
✔️ Картичка за зголемување на сјајот,
✔️ Крпа за чистење,
✔️ Торбичка за носење.