На залиха во главен магацин

Дрвена играчка Лавиринт – Vivi Wood Toy

590.00ден

Опис

Димензии : 17cm.

Големина на пакувањето: 15x15x17,5 cm

Оваа дрвена играчка ќе му помогне на вашето малечко да развие многу корисни вештини. Доколку баравте разноврсна, во исто време интересна и корисна играчка за вашето дете, тогаш оваа платформа за игри е дизајнирана специјално за вас. Користете го овој возбудлив лавиринт за учење игри со вашето малечко. Запознајте го со имињата на боите и научете го на првото броење. Бебето со љубопитност ќе го проучува уредот на мистериозен, сложен лавиринт. Таквиот подарок ќе биде релевантен и за момче и за девојче. Сите мали делови се безбедно фиксирани и изолирани од детето, така што бебето нема да може да си наштети во текот на играта.