На залиха во главен магацин

Дрвена играчка со форми Polar B – Viga

1,290.00ден

Опис

Нежните пастелни бои и чеканот што лесно се фаќа ќе го поттикнат секое малечко да игра. Патем, играчката ќе ја подобри координацијата рака-око и ќе помогне да се вежба умешноста на рацете, да се развие имагинацијата и да се научи креативно размислување. Задачата на детето е да ги забие сите штипки во дупките за да одат на другата страна на рамката. Дејството може да се повтори со ротирање на играчката.

 

Наменета за деца над 24 М +.

Димензии на производот:
L: 19,8cm x H: 10.5cm x W: 7.0 cm