Нема на залиха

Колку е часот? Janod

1,860.00ден

Нема на залиха

Опис

Овој дрвен часовник е идеална играчка за детето да го научи времето додека се забавува! Вистински комплетен часовник за репродукција на часовите којшто содржи: 13 модели на картички со дигитален формат на едната и аналоген на другата страна, за детето да ги запознае двата системи за читање на времето, 1 празна картичка за да се пишуваат други комбинации со користење на двата маркери кои се содржани (црвен за часовите и син за минутите), 6 картички за да се вметнат во отворот на часовникот: ден / ноќ и 4 картички за подобра визуелизација на поимите 15, 30, 45 и 60 минути. Рачката на часовникот се враќа кон назад за поголема стабилност. Боите се на водена основа.

Димензии: 25 x 3 x 23.8cm
Материјал: дрво, картон, пластика
Возраст: 5-8г