На залиха во главен магацин

Сложувалка Lis 35 X 50

450.00ден

Опис

Шарена загатка со големи плочки, погодна за помали деца.
Сложувалката е двострана: со пенкалата можете да го обоите грбот, во убав пакет „фустино“ со практична рачка.
Сложувалка 2 во 1
Вклучени се големи плочки со 4 маркери; практичен “фустино” пакет со рачка
Двострана сложувалка, 50 х 35 см – 24 парчиња