На залиха во главен магацин

Сметалка Слонче Tooky Toy

1,590.00ден

Опис

Сметалка Слонче TOOKY TOY
Забавна и шарена, функционална и едукативна!
Дрвена табла со сметалка, која ќе го забавува вашето дете со часови.
Едната страна на таблата е наменета за пишување со маркер, а од другата страна детето може да црта со креда.
Во горниот дел на таблата има дрвена сметалка, абакус, а на долниот дел место за чување на маркерот.
Во комплетот се вклучени знаци и броеви со магнет, сунѓер за бришење на таблата и маркер.
Таблата е изработена од три вида дрво: бор, смрека и иверица.

Димензии: 37.5×7.8×26.5 см
Соодветно за деца од 3 години