На залиха во главен магацин

Едукативна Музичка Маса Sensory – Chicco

4,290.00ден

Опис

Eлектронска играчка маса со повеќе опции за играње.
Зелениот камелеон е покриен со мека, шарена ткаенина. Кога ќе се притисне, тој ги активира звукот и светлината.
Црвената бубамара ги отвора крилјата со притискање.
Шарената гасеница има четири музички копчиња и ги активира светлосните ефекти.
Езерото со гел во средината на масата остава отпечаток од рака и има риби што треба да се откријат.
Има 3 текстурирани форми кои активираат музички и светлосни ефекти кога се ставаат каде што им е местото.
Музиката ја поттикнува концентрацијата.
Различните рачни активности го поттикнуваат развојот на сетилата и развојот на моторните вештини.
Батерии: 3 x AA (не се вклучени).
Препорака за возраст: од 10 месеци.