На залиха во главен магацин

Сортирач на форми – Шумска куќичка – Janod

1,790.00ден

Опис

За возраст: 18+ месеци
Димензии: 21 x 22 x 20.5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Оваа шарена куќичка е идеална за учење на форми и бои. Исто така, децата можат да научат да кажуваат колку е часот, користејќи го убаво илустрираниот часовник. Осумте различни форми ќе им помогнат да ја развијат координацијата помеѓу очите и рацете додека се забавуваат. Кровот се отвора и е многу лесно пренослива.

Обоена е со природни бои на водена основа.