На залиха во главен магацин

Фарма Едукативна 12М+ – Chicco

3,190.00ден

Опис

Зборувачката фарма Chicco е паметна, интерактивна играчка која им е позната и на родителите и на децата. Со постојан развој, Chicco одговара на новите барања и потреби и на родителите и на децата. Затоа ви претставуваме редизајнирана фарма: во поизразени бои за да ја направите играта поинтересна, со нови образовни функции.
Така, на прв поглед, фармата ги засенува и децата и возрасните и е совршен подарок.
Фармата Chicco помага во когнитивниот развој на децата бидејќи секој од трите дела на играта бара нивно учество.
Првиот дел е едноставен – притиснете го копчето за нови откритија.
Вториот начин на игра е да свириме звуци на животни што треба да ги препознае малото дете, додека во третото дете дава одговори на прашањата за животните.
Така, преку забава, децата учат за светот околу нив уште пред да одат на училиште.
Содржи педесет зборови, прашања, мелодии и гласови