На залиха во главен магацин

Гаража на 3 ката – Dolu

2,190.00ден

Опис

Гараза-на-3-спрата- Dolu

Погоден е за деца од 36 месеци и повеќе.
Должината е 49 X 71 X 56 cm.
Вклучени се и два метални автомобили.
Има систем за лифт.
Кога децата возат автомобил од горе долу, има придобивки да играат улога.