На залиха во главен магацин

Табла Панда Сина – Pilsan

1,190.00ден

Опис

За возраст од 3+ години

Двоен степен на височина за таблата
Кога не се употребува, може да се демонтира и складира без да зазема простор. – Стилски
Изглед и ергономски дизајн
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи

Димензии: W: 46 L: 52 H: 95 Cm