На залиха во главен магацин

Игра Space Racing

2,990.00ден

Опис

Потребни се 3АА батерии што не се вклучени со сетот.
Со воланот го управувате астронаутот, на самиот волан има и свирка. Менувачот служи за зголемување на брзината.
Димензии: 16 х 30,5 х 23cm
Соодветно за деца над 3 години.

Вие исто така би сакале…