Нема на залиха

Играчка од дрво – Полжав – Janod

1,840.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавен придружник на малите дечиња, којшто ќе ги поттикнува да се движат и ќе ги воведе во светот на музиката на многу разигран начин.

Оваа дрвена играчка за влечење е многу забавна. Неговата „школка“ се врти додека детето го влечка полжавчето. Исто така, таа може да се извади и да се претвори во музичка играчка, бидејќи од едната страна има тапанче, а од другата мало ксилофонче. Антените на полжавчето се вадат и служат како удиралки за свирење.

Материјал: Дрво
Димензии: 20,5 x 8,9 x 20 cm
Возраст: 1-3г