Нема на залиха

Касичка за пари Пингвин – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа прекрасна дрвена касичка со изглед на пингвин, ќе биде вистинска инспирација за дечињата да почнат да штедат. Собраните пари можат лесно да се извадат низ отворот на дното од касичката.

Димензии: 10 x 10 x 14,3 cm
Материјал: Дрво