Нема на залиха

Комплет За Љубопитни Креатори – Hape

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Блокчиња за креативни активностиза малите архитектии љубопитни креатори.

Овој комплетим помага на децатада ја развијат својата фантазија. Тие ќе сакаат да гикомбинираат формите додека создаваат различни структури како кули, мостови,илипак да направат сопствен автомобил.Покрај тоа што ја разгорува нивната љубопитност, оваа дрвена играчка го поттикнува и развојот на фините моторни вештини.

Комплетот содржи: 40 парчиња

Материјал: Дрво, пластика

Димензии на кутијата: 30.5 x 6 x 25.5 cm

Наменета за возраст: 12м+