Нема на залиха

Креветче За Кукли И Лулашка – Hape

3,250.00ден

Нема на залиха

Опис

Квалитетно дрвено креветче за кукли и лулашка со постелнина.
Димензии: 48x30x48.5 cm
Напомена: Куклата не е дел од производот.
Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.