Нема на залиха

LAMBORGHINI AVENTADOR SVJ-LED USB Mp3 FULL опрема – Лиценцирано од Chipolino

17,200.00ден

Нема на залиха

SKU: LAMBORGHINI AVENTADOR SVJ Категорија:

Опис

Димензии на автомобилот:
L 110 cm / W 50 cm / H 44 cm

Тежина на автомобилот: 18 кг.

Автомобилот е погоден за деца на возраст меѓу 3 и 8 години со тежина до 25 кг .;
Мултифункционален производ што може да се користи на 2 различни начини – родителот може да ја контролира колата или детето може само да ја вози колата;
Автомобилот е опремен со батерија од 12V / 7AH;
Автомобилот е опремен со два мотори од 25W;
Брзина на автомобилот: 3-5 км на час;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Осигурувач: 1 пар. 9А;
Двете врати на автомобилот се отвораат со пневматски механизам;
USB и TF & MP3;
Мек почеток, големи и мали брзини;
Радио функција;
LED светла;
Сигурносен појас;
Амортизери на сите четири тркала;
Сите гуми за автомобили се EVA – нивниот материјал овозможува поблаго возење;
Далечински управувач – работи со 2 парчиња. ААА (LR3) / 1,5V батерии (не се вклучени);
Фреквенција на работа со далечински управувач: 2.4GHz;
Автомобилот е произведен во ЕУ во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.
Полнењето на автомобилот се врши со AC / DC адаптер – влез: 230-240V, 50Hz, излез: 12V DC 500mA (вклучено).