Нема на залиха

Лиценциран мотор на акумулатор BMW S1000RR Blue

6,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 18-36 месеци и со тежина до 20 кг.;
Играчката ја води детето, развива вештини за координација и рамнотежа;
Батерија: 1 компјутер 6V, 4,5AH;
Мотори: 1*25W;
Брзина на играчката: 3 km/h.;
Само напред брзина;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Осигурувач: 1*6А;
Музички и светлосни функции;
Предни светла;
Играчката е произведена во согласност со сите важечки европски безбедносни стандарди и директиви.
Овој мотор може да се полни со AC/DC адаптер – во: 230V, 50 Hz, излез: 6V DC 500mA (вклучено во комплетот).

Големина на играчката:
Долна 66 см/ Ш 37 см/ В 44 см

Тежина на играчката : 5 кг.