На залиха во главен магацин

Кош – Pilsan

8,900.00ден

Опис

* Возраст од 36+ месеци
* Игра со вистинска кошарка топка
* 15 скалила на височина
* 145-231 см. Висина на мрежата
* Зголемување на тежината со полнење на песок до долниот дел на плочата
* Систем на тркала што го олеснува преместувањето
* Лесна инсталација
* Ергономски дизајн
* Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции

Димензии:  76 x 112 x 280 cm (30 x 44 x 110 инчи)