Нема на залиха

Магнетна книга – Колку е часот? – Janod

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-8 години
Димензии: 19 x 4 x 26 cm
Материјал: Картон • Cardboard

Колку е часот? Со оваа игра детето ќе може на забавен начин да научи да распознава колку е часот. Направена е од 70 илустрирани магнети и 8 двострани картички (= 18 сцени). Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да ја направи истата сцена што е илустрирана на картичката.