На залиха во главен магацин

Музичка Глодалка – Winfun

Опис

Копче што лесно се притиска, по што испушта мелодии и копчето се осветлува.
Забавни звуци и мелодии.
Лесно се прицврстува на количката, креветчето или седиштето на автомобилот.

Може да ви се допаѓа и…