На залиха во главен магацин

Сложувалка пеперутка – Viga

1,190.00ден

Опис

Состави ги деловите кои се во различна боја и ќе добиеш една прекрасна шарена пеперутка.

Карактеристики:

димензии: 21,5 х 19,5 х 3,5 см
материјал: дрво

Наменето за деца постари од 2 години