На залиха во главен магацин

Сложувалка Животински Свет

790.00ден

Опис

Сложувалката е погодна за деца над 3 години.
Составена е од 100 парчиња.
Димензии на сложувалка: 70cm x 48cm.

Може да ви се допаѓа и…