На залиха во главен магацин

Маса за активности со 100 парчиња – Unicorn Dolu

2,590.00ден

Опис

Маса за активности со 100 парчиња
Играњето со мега блокови е многу забавно.
Можете да ги скриете и заштитите блоковите во масата.
Девојчињата просто ја обожуваат оваа игра.
Возрасна група: 2+ Возраст
Димензии на кутијата: 72 x 75 x 17 см