На залиха во главен магацин

Тропалка Жирафа Први Активности – Chicco

950.00ден

Опис

Прв пријател за играње и споделување моменти во денот. Мека и кадифена жирафа полна со манулени активности за стимулирање и координација на бебето. Таа има мало огледало за рефлектирање на светлината. Транспарентана топка со забавна жаба внатре, мека пластика другар, идеален за почеток и зборувачка шепа.
Погоден од 3м+