Нема на залиха

Дрвена Играчка За Редење Јагуар Тропик – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа симпатична дрвена играчка за редење, со изглед на шарен јагуар со меки уши, е идеална играчка за рана возраст, но и убава шарена декорација за детската соба.

Идеална за развивање фините моторни вештини кај деца од 12 месеци и понатаму. Составена е од 5 различни парчиња коишто детето треба да ги нареди по соодветен редослед. Во редењето можат да го водат и боите на централното стебло, коишто се идентични со боите на прстените.

Димензии: 9,5 x 9,5 x 13,5 cm

Направено од дрво од одржливо управувани шуми (со FSC® сертификат) и боја на база на вода.

Може да ви се допаѓа и…