На залиха во главен магацин

Инстант Камера Играчка Fun-2-3 – Leap Frog

2,290.00ден

Опис

Пет двострани фото-картички кои помагаат во учење на броеви, бои, форми и животни; чувајте ги картичките на зглобот со помош на лента
Содржината за учење содржи животни, форми, бои и броеви од еден до пет на едната страна од фото-картичката
На другата страна на секоја картичка се вклучени повеќе детални информации за живеалиштата на животните, форми за наоѓање и броење
Ставете ги картичките надолу, свртете ја леќата за зумирање и кликнете на блендата за да вежбате фини моторни вештини; дознајте за спротивностите додека ја вртите леќата
Наменето за возраст од 12+ месеци; Потребни се 2 х AAA батерии; Батерии вклучени само за демо цели; За редовна употреба користете нови батерии.