На залиха во главен магацин

Дрвна фарма со плута – Viga

1,190.00ден

Опис

Оваа играчка се состои од 24 дрвени слики кои можат да се заковаат на даската од плута вклучена во комплетот. На овој начин, детето може да ја развие и својата креативност, бидејќи е можно да се подредат многу сцени.

Сите слики вклучени во комплетот се поврзани со фармата. Тоа се епови, коњи, огради, разни згради и други интересни елементи. Тие можат да се заковаат на таблата од плута со чекан и клинци. Играта го стимулира физичкиот развој и умешноста на рацете на децата. Ова се исклучително важни особини кои бараат интензивна стимулација во предучилишна возраст за правилен развој.

Сетот вклучува и картички кои ги прикажуваат предложените дијаграми за распоред на слики. Има 5 картички и се испечатени од двете страни, така што има вкупно 10 опции.

Играчката е изработена од висококвалитетно лакирано дрво и обоена со нетоксични бои, така што е сосема безбедна за децата.