На попуст!
На залиха во главен магацин

Голем Багер – Pilsan

1,560.00ден

Опис

Соодветнен за возраст од 36 месеци
Движечка задна корпа (разноврсна)
Рака и корпа со подвижна корпа
Погоден за развој на сите моторички и умствени вештини кај децата
Суровина погодна за здравјето на децата која не содржи канцерогени супстанции

– Големина на кутија Ш: 30 Д: 65 В: 42 см
– Големина на производот Ш: 30 Д: 65 В: 42 см