Нема на залиха

Голема железничка станица – Hape

5,970.00ден

Нема на залиха

Опис

Ајде сите качувајте се на возот! Овој комплет со железничка станица на две нивоа, им овозможува на децата да ги искусат сите возбудувања на една голема градска железница. Натерајте го вашиот патник да купи билет, возете го лифтот и брзајте да го фатите брзиот воз. Вклучува снимач за соопштенија на станицата, проектор за дестинација и светло.

Број на делови: 49

Материјал: Дрво, пластика

Може да ви се допаѓа и…