Нема на залиха

Игрална – Тополино

2,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Наполнете го времето на игра на вашите деца со боја и забава во нивното сопствено катче со топчиња.
Бебешка игрална во која децата со часови ќе се забавуваат.
Стабилна конструкција каде децата можат да се придржуваат.
50 топчиња.
Безбедна за малите дечиња.
Лесно се склопува и расклопува.
Димензии на производот: висина 50, ширина и длабочина 58 cm, дијаметар 85 cm х 115cm