На залиха во главен магацин

Камион Мешалка – Lena

830.00ден

Опис

Мешалка за бетон LENA® TRUXX, со галванизирани челични оски, мешалка што може да се отклучува и навалува, кабина на возачот со фигура за играње LENA®. Димензии: 27 см. Погоден за деца од 2 години.

Може да ви се допаѓа и…